Mar 6, 2012

Born In The USA y AmuntGranotes en Sueca (marzo 2012)


Dean Burrier Sanchis, en representación de la peña Born In The USA, estuvo presente en la reunión de Amunt Granotes en Sueca donde tuvo lugar un acto de hermanamiento entre las dos peñas levantinistas.

Desde aquí, quiero agradecer la hospitalidad y el compañerismo de los de Amunt Granotes y las otras peñas presentes, en especial La Penya Higón. Lo pasé a lo grande con vosotros y estoy deseando volver a veros pronto. MUCHAS gracias por todo el trato recibido.

Aquí recopilamos algunos vídeos de los discursos que tuvieron lugar en esta gran fiesta en Sueca.


Discurso del gran Ricard el Abogao


LA RIBERA-COSTERA

Sueca une a los levantinistas del mundo

Sueca acogió un acto de hermanamiento entre las peñas levantinistas Amunt Granotes! y la americana Born in the USA. Su presidente, Dean Burrier, cuyo abuelo vivía en Valencia y era seguidor del club granota, emigró a América, donde llevó el sentimiento azulgrana. Actualmente, la peña de Ohio tiene diez integrantes.

La penya levantinista d'Ohio (EUA) s'agermana a Sueca amb Amunt Granotes

D'esquerra a dreta, Boro Vendrell, Ricardo Rosselló,Dean Burrier i Vicent Llopis el Nap. Foto: MANUEL LÓPEZLa localitat de Sueca va ser la població escollida per a dur a terme l'acte protocol·lari d'agermanament entre les penyes levantinistes Amunt Granotes!, de València, i Born in the USA, de Cleveland (Ohio, EUA). Dean Burrier Sanchis, president de la penya nord-americana es mostrà gratament sorprès per l'atenció prestada pels companys seguidors de  Llevant UE.
L'aplec va reunir a més de mig centenar d'aficionats de la Ribera. Foto: MANUEL LÓPEZDean Burrier ha arribat al Llevant UD cercant els seus ancestres, segons va explicar en l'aplec de Sueca. El seu avi vivia en el carrer Pescadors del Cabanyal-València i va ser seguidor del club granota. Després va emigrar als Estats Units d'Amèrica (EUA) on es va portar el sentiment blaugrana. La penya d'Ohio explica en l'actualitat amb deu integrants "i ja anirà creixent", va assegurar Dean.
El president de la penya Born in the USA, notablement emocionat, va dir que no oblidarà mai els moments viscuts durant uns dies a l'entorn del món levantinista. En l'acte també va estar present, a manera de testimoni, representants de la recentment creada penya Cabàs i llegó de Sueca.
En la fotografia apareixen, d'esquerra a dreta, Boro Vendrell i Ricard Rosselló, d'Amunt Granotes, Dean Burrier iVicent Llopis el Nap de la penya de Sueca Cabàs i llegó.


No comments:

Post a Comment